Escoles

Slide 1
30 anys fabricant experiènces
Image is not available

Anigami Escoles

Des del 1992, Anigami ha vetllat per l’educació de qualitat, emprant l’experiència com a element de suport essencial durant el procés d’aprenentatge i enriquiment personal.

La relació amb un mateix, els companys i l’entorn natural com a font d’aprenentatges curriculars.

anigami-parc-aventura-escoles-trir-amb-arc-rounc

FAQ's

Cal escollir 4 activitats que es faran durant mig dia (en horari de matí o tarda) i que s'organitzaran en subgrups de fins a un màxim de 20 participants.
Al catàleg que hi ha penjat en aquesta mateixa pàgina, trobareu una gran varietat d'opcions a escollir en funció del cicle escolar. En cas de dubte, ens podeu trucar i fer-nos la consulta!
Disposem de zona d'aparcament, taules de pícnic i serveis comuns. L'accés a les activitats romandrà tancat un cop finalitzat el servei.
El preu inclou: assegurança personal i responsabilitat civil + personal qualificat + material tècnic. IVA no inclòs (10%).
Cada activitat té una durada d'entre 30/40 minuts i estarà supervisada pel personal responsable del parc. Els mestres acompanyaran el grup.
Teniu 2 opcions. La primera, enviar un correu a info@anigami.cat indicant els detalls de la reserva, o bé, ens podeu trucar al 93.744.72.95 o 618.23.10.12 per tal de finalitzar el procés i/o resoldre els vostres dubtes!
En el cas dels grups escolars, s'emet una factura un cop hagueu acabat la vostra visita.

Com arribar al parc?

Arribada amb cotxe/vehicle particular

Des de Barcelona

Agafem la C-17 direcció Vic. Sense entrar a Vic prenem la C-25 (Eix Transversal) direcció Girona. Prenem la sortida 183 (Roda de Ter) i ens incorporem a la C-153. Després de creuar Roda de Ter i passar l’Esquirol/Santa Maria de Corcó (sense entrar al poble!) ens trobareu al km 18,7 a la dreta, al Mas Les Comes. GPS: N42°02’43 E02°22’41

Des de Girona/Manresa

Agafem la C-25 (Eix Transversal) direcció Vic. Prenem la sortida 183 (Roda de Ter) i ens incorporem a la C-153. Després de creuar Roda de Ter i passar l’Esquirol/Santa Maria de Corcó (sense entrar al poble!) ens trobareu al km 18,7 a la dreta, al Mas Les Comes. GPS: N42°02’43 E02°22’41