Rutes 4×4 pel territori Serrallonga

Slide 1
Rutes 4x4
Image is not available

Rutes 4×4 pel Collsacabra

Els paisatges del Collsacabra ofereixen algunes de les vistes més espectaculars del nostre país. 40 quilòmetres de cingleres calcàries amb salts d’aigua impressionants i una història humana tan persistent que ens ha deixat poblats ibèrics, balmes antigament habitades, castells amagats, ermites romàniques, rius, rieres i boscos madurs deixats de la mà de déu…

Descobrir el territori amb un vehicle Land Rover 4×4 i un guia local amb 25 anys d’experiència és un autèntic plaer. Una experiència paisatgística i gastronòmica que no oblidareu. Un dia ideal per compartir vivències amb amics i/o família.

Les nostres rutes són privades, sols per a tu i els teus, d’aquesta manera els vostres gustos i desitjos seran el fil conductor d’aquesta aventura dels sentits i per als sentits.

Ruta de Rupit i Tavertet

Poblets aturats en el temps i un paisatge increible
45 per persona
  • Ruta de 1/2 dia, sortides des de Rupit o Tavertet

Ruta Savassona

Poblat ibèric i medieval + Sau + Salt de la Minyona
45 per persona
  • Ruta de 1/2 dia, sortida des de Tavèrnoles

Ruta de Cabrera i Aiats

Vistes de tot el país des del sostre d'Osona
45 per persona
  • Ruta de 1/2 dia, sortida des del Parc d'Aventura

Ruta Sau-Collsacabra + dinar

85 per persona
  • Inclou ruta 4x4 d’un dia amb dinar en una masia autèntica
  • Un dia sencer de paisatges i descobertes espectaculars. Des del poble megalític de Savassona baixarem fins a la vall de Sau. Des d’allà enfilarem les cingleres fins a Rupit, on visitarem una ermita romànica i un salt d’aigua de 120 metres. Dinarem en una masia i, a la tarda, descobrirem les cingleres de Tavertet.

Ruta Rupit-fagedes de la Salut + dinar

85 per persona
  • Inclou ruta 4x4 d’un dia amb dinar en una masia autèntica
  • Resseguint les cingleres descobrirem un autèntic mirador de les Guilleries, un salt d’aigua de 120 metres, un santuari amb vistes fins al mar i unes fagedes que us sorprendran.