Activitats amb cavalls

Activitats amb cavalls a Osona

Per primera vegada i com a novetat d’aquest any, posem a la vostra disposició dos tallers que us permetran conèixer de ben a prop el món eqüestre.

Les activitats amb cavalls són ideals per famílies, grups, nens, i parelles, donat que ens ofereixen la possibilitat d’experimentar i aprendre tant dels animals, com de nosaltres mateixos.

TALLERS DISPONIBLES:

– Connectar amb Cavalls

– Benestar emocional de la parella

Connecta amb Cavalls

Aquest taller està adreçat a gent que vol tenir un primer contacte amb el món dels cavalls, que vol aprendre més sobre aquests animals tan misteriosos i que, fins i tot, pretenen entendre quina és la seva forma d’actuar, comunicar-se i relacionar-se amb l’ entorn.

Per tal d’afrontar aquests temes, primer posarem en comú les experiències que hàgim pogut tenir amb els cavalls; des d’alegries fins a pors ocultes, i tractarem d’entendre com aquestes experiències influeixen en la nostra percepció i relació amb ells.

Juntament amb la nostra instructora, Sarah Bishop, aprendrem a desxifrar els senyals que aquests essers ens envien mitjançant elements com la seva postura, la posició de les orelles o bé del morro. I explorarem com ens sentim quan estem a prop seu.

Finalment, i si ens trobem a gust amb els cavalls i hem trobat una connexió, ens endinsarem al bosc als seu costat.

Durada: 1.30h

Aforament: grups de 2 a 6 persones

Ubicació: Mas Cuforns

*Aquest taller es duu a terme al bosc. Per a consultes relacionades amb l’accessibilitat, cal adreçar-se directament a la monitora (Sarah Bishop).

Benestar emocional de la parella

La Sarah combina la seva experiència com a psicòloga amb el seu coneixement eqüestre i ofereix un servei de benestar emocional amb cavalls. En aquest taller explorem com funciona la nostra relació, com ens comuniquem, i com actuem en moments de dubte o bé a l’hora d’afrontar nous reptes.

Les respostes del cavall als nostres suggeriments; la seva mirada, les seves accions, el seu estat emocional, ens ajudaran a entendre com som nosaltres com a individus, i al mateix temps, aprendrem a entendre la nostra parella.

Per participar en aquest taller no cal experiència prèvia amb cavalls. L’activitat es realitza a peu de terra.

Si preferiu treballar de forma individual podem fer servir tècniques similars.

Durada: 1h

Aforament: màxim 2 persones

Ubicació: Mas Cuforns

*Aquest taller es duu a terme al bosc. Per a consultes relacionades amb l’accessibilitat, cal adreçar-se directament a la monitora (Sarah Bishop).