Rutes 4×4 pel territori Serrallonga

Rutes 4×4 pel Collsacabra

Els paisatges del Collsacabra ofereixen algunes de les vistes més espectaculars del nostre país. 40 quilòmetres de cingleres calcàries amb salts d’aigua impressionants i una història humana tant persistent que ens ha deixat antics poblats ibèrics, balmes antigament habitades, castells amagats, ermites romàniques, rius, rieres i boscos madurs deixats de la mà de déu…

Descobrir el territori amb un vehicle Land Rover 4×4 i un guia local amb 25 anys d’experiència és un autèntic plaer. Una experiència paisatgística i gastronòmica que no oblidaràs. Un dia ideal on compartir vivències amb amics i/o família.

Les nostres rutes són privades, sols per tu i els teus, d’aquesta manera els teus gustos i desitjos seran el fil conductor d’aquesta aventura dels sentits i pels sentits.

Reserva ara la teva ruta!!

RUTA DE RUPIT I TAVERTET

Poblets aturats en el temps i un paisatge increible
45 per persona (Min 4 pers)
  • Ruta de 1/2 dia, sortides des de Rupit o Tavertet
Ruta estrella

RUTA DE SAVASSONA

Poblat ibèric i mitjaval + Sau + Salt de la Minyona
45 per persona (Min 4 pers)
  • Ruta de 1/2 dia, sortida des de Tavèrnoles

RUTA DE CABRERA I AIATS

Vistes de tot el país des del sostre d'Osona
45 per persona (Min 4 pers)
  • Ruta de 1/2 dia, sortida des del Parc d'Aventura

RUTA SAU -COLLSACABRA + DINAR

85 per persona (Min 4 pers)
  • Ruta 4x4 d’1 dia amb dinar en una masia autèntica inclòs
  • Un dia sencer de paisatges i descobertes espectaculars, des del poblat megalític de Savassona baixarem fins la Vall de Sau des d'on enfilarem les cingleres fins a Rupit, on visitarem una ermita romànica i un salt d'aigua de 120 metres. Dinarem una masia i a la tarda descobrirem les cingleres de Tavertet.
ruta estrella

RUTA DE RUPIT I FAGEDES DE LA SALUT + DINAR

85 per persona (Min 4 pers)
  • Ruta 4x4 d’1 dia amb dinar en una masia autèntica inclòs
  • Resseguint les cingleres descobrirem un autèntic mirador de les Guilleries, un salt d'aigua de 120 metres, un santuari amb vistes fins el mar i unes fagedes que et corprendran. Els vehicles 4x4 ens apropen als llocs més inaccessibles i petites caminades ens descobriran els autèntics secrets d'aquest territori desconegut.