Política de privacitat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS, CONDICIONS DE VENDA I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les presents Condicions Generals d’Ús, Condicions de Venda i Política de Privacitat, regulen el lloc web www.anigamiparc.cat i la compra a través del mateix, la titularitat del qual correspon a ANIGAMI AVENTURA, S. L..

ANIGAMI AVENTURA, S. L. és una societat jurídica amb domicili a la Ctra. C-153,km. 18,7 · 08511 L’ ESQUIROL · (Barcelona) amb CIF B63178636  inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 35581, Foli 89. Full B273020 Inscripció 1,  i adreça de correu electrònic info@anigami.cat

Aquestes condicions estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris d’ ANIGAMI AVENTURA, S. L., en relació amb els productes i serveis que s’ofereixen a través del lloc web www.anigamiparc.cat

1.INFORMACIÓ I DADES

L’ ús d’ aquesta pàgina web és per majors de 18 anys i l´usuari declara que és major d’edat.

ANIGAMI AVENTURA, S. L. es reserva el dret a modificar els continguts, productes o serveis comercialitzats des de la pàgina web, així com les ofertes comercials presentades en qualsevol moment.

2.PRODUCTES I SERVEIS

L’ usuari podrà reservar qualsevol dels serveis oferts al parc d’aventura, tenint en compte que algunes de les activitats requereixen un mínim de participants i el compliment de la majoria d’edat.

Els preus dels serveis exposats a la pàgina web de www.anigamiparc.cat inclouen l’ Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que sigui procedent aplicar.

3.PROCEDIMENT DE COMPRA I FORMA DE PAGAMENT DELS PRODUCTES DE LA BOTIGA ON-LINE

Per tal de realitzar una compra o bé una reserva, el client ha de seleccionar els productes que desitgi, així com el nombre de participants i agregar-los al cistell de compra.

Per tal de processar la comanda, s’hauran de facilitar les dades sol·licitades i es disposarà d’un termini de 48 hores per efectuar el pagament mitjançant targeta bancària.

Un cop efectuat el pagament, i quan aquest estigui acceptat pel banc, la reserva estarà confirmada. Després d’haver-se confirmat el pagament de la comanda, ANIGAMI AVENTURA, S. L. enviarà un correu electrònic de confirmació de la reserva.

En cas de no rebre el pagament dins el termini estipulat es considerarà cancel·lada la reserva.

4.POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

4.1. Devolucions en exercici del dret a desistir la compra

Tots els productes adquirits a través del web www.anigamiparc.cat podran ser reemborsats sempre que l’usuari comuniqui la intenció d’anul·lació de la compra, complint sempre amb el punt 4.2 Canvis i anul·lacions.

La devolució de l’import s’efectuarà dins del termini màxim de 30 dies a comptar de des la data de sol·licitud.

4.2. Canvis i anul·lacions

CANVIS

Es podrà efectuar canvis en les dates de reserva fins a 15 dies abans del dia de l’activitat, sempre que hi hagi disponibilitat.

ANUL·LACIÓ PER PART DEL CLIENT 

El client podrà anul·lar l’activitat fins 15 dies abans de la data de l’activitat i recuperar el 100% de l’import de la bestreta.

Si es fa en qualsevol termini inferior a 15 dies, però abans de 5 dies de la data de l’activitat , Anigami Aventura, S.L retindrà l’import de la bestreta, la qual es podrà utilitzar el dia que es vulgui per a la mateixa o una altra activitat, durant la temporada vigent.

Les cancel·lacions fetes a partir de 5 dies abans de l’activitat, suposaran la pèrdua total de la bestreta.

ANUL·LACIÓ PER PART D’ ANIGAMI 

Anigami Aventura, S.L es reserva el dret d’anul·lació o modificació de les activitats per qüestions de seguretat o altres i, sempre que sigui possible, ofereix una compensació similar o bé, el retorn del 100% de l’import de l’activitat contractada.

ANUL·LACIÓ AL PARC O DE MUTU ACORD 

En cas de que el client decideixi no fer l’activitat o bé no es pugui realitzar per falta de participants i/o altres motius, suposarà la pèrdua total de la bestreta.

En cas d’anul·lació per mutu acord (ex: a causa de mal temps), Anigami Aventura, S.L retindrà l’import de la bestreta i oferirà al client la possibilitat de realitzar l’activitat un altre dia, sempre dins del termini de la temporada vigent.

ANUL·LACIÓ DURANT L’ACTIVITAT

Si el client decideix anul·lar el servei un cop iniciada l’activitat, suposarà la pèrdua dels diners.

ANUL·LACIÓ D’ÀPATS BRASERÍA KM0

Es podrà anul·lar un àpat reservat fins a 48 hores abans del servei i recuperar l’import. Qualsevol anul·lació en un termini inferior a aquestes 48 hores tindrà un recàrrec de 4€/àpat.

Les anul·lacions dels àpats que es facin el mateix dia de l’activitat, i de forma posterior a les 11h, s’hauran d’abonar de forma íntegra.

5.SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels seus drets, l’usuari pot enviar un correu electrònic a info@anigami.cat o bé trucar als telèfons d’assistència  93.744.72.95 – 618.23.10.12 de dilluns a divendres de 9:00h a 18:00h.

6.OBLIGACIONS DEL CLIENT

El client de www.anigamiparc.cat es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis.

El client accepta les presents condicions generals recollides en el present contracte.

7.PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Anigami Aventura, S. L., amb seu a la Ctra. C-153, km. 18,7 de L’ Esquirol (08511), i com a responsable de les dades, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones en referència al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), li comunica que té implantades les mesures de seguretat necessàries, d’ índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

Anigami Aventura, S. L. tractarà les seves dades amb la finalitat d’administrar correctament la seva presencia a les xarxes socials, informant-lo d’activitats, productes o serveis del prestador, així com qualsevol altra finalitat que les normatives de xarxes socials permetin.

Les dades personals facilitades poden ser utilitzades per les següents finalitats:

  • Realitzar gestions comercials i administratives.
  • Enviar comunicacions comercials publicitàries o socials mitjançant qualsevol mitjà físic o electrònic.
  • Respondre consultes o proporcionar informacions requerides per l’ usuari.
  • Realitzar les prestacions de serveis contractats per l’ usuari.
  • Utilitzar les seves dades per contactar-hi, per obtenir la seva opinió del servei prestat.
  • Utilitzar les seves dades per celebrar sorteigs, concursos i promocions.

El client podrà exercitar, en qualsevol moment, el seu dret d’accés, rectificació, modificació, cancel·lació o oposició mitjançant l’ enviament d’ un correu electrònic a info@anigami.cat adjuntant fotocòpia del seu DNI o bé dirigint-se a les instal·lacions d’ANIGAMI AVENTURA, S. L..