Ecoturisme

Slide 1
Ecoturisme
al Collsacabra
Image is not available

Som guies locals especialitzats. Farem que us sentiu segurs per poder gaudir plenament del nostre paisatge i de la nostra cultura!

Rutes i excursions

El Collsacabra és un tresor paisatgístic de Catalunya. Representa el bressol de la cultura catalana més autèntica i nosaltres en som conscients. Amb el nostre servei de guies podreu descobrir indrets desconeguts per a la majoria i gaudir de les sensacions que s’amaguen dins del territori.

0 km
espai natural protegit
0
dies de sol i bon temps
0 km
camins i senders
+ 0
cingles i bones vistes

Esculliu la vostra pròxima aventura!

Busqueu alguna cosa més especial?

FAQ's

Al web osonaturisme.cat trobareu una gran varietat d'opcions per planificar la vostra visita. A través del seu buscador, podreu trobar albergs, apartaments turístics, àrees habilitades per a autocaravanes, càmpings, cases de colònies, habitatges turístics, hostals i hotels.
Al parc oferim servei de braseria amb productes de km0 que contribueixen a cuidar l'entorn i fomenten l'activitat dels ramaders de la zona. Consulta l'apartat Braseria per a més informació sobre els nostres menús! (reseva prèvia)
Estem orgullosos de formar part d'una àmplia cartera de proveïdors de serveis truistics compromesos amb el territori. No obstant, si no us podem oferir l'activitat que esteu buscant, us suggerim que feu una ullada al portal www.osonaturisme.cat on trobareu més informació sobre les activitats que es duen a terme per la zona.