Ecoturisme

Slide 1
Ecoturisme
al Collsacabra
Image is not available

Som guies locals especialitzats. Farem que us sentiu segurs per poder gaudir plenament del nostre paisatge i de la nostra cultura!

Connecta amb la natura més autèntica

El Collsacabra és un paisatge cultural espectacular, un territori viu i autèntic que et farà bategar el cor. Boscos majestuosos, rius i rieres amb salts d’aigua de fins a 200 metres! 40 kilòmetres de cingleres vertiginoses, ermites, santuaris i alguns del poblets rurals més bonics del nostre país. El nostre equip de guies locals amb més de 20 anys d’experiència, bons coneixedors i interpretadors del territori son la teva porta d’entrada a experiències memorables. Amb les nostres activitats contribueixes a la conservació del Collsacabra: donem el 7% de la facturació al projecte www.santuarisnaturals.org premiat per la CET Alimara i la UNWTO.

espai natural protegit
1 km2
dies de sol i bon temps
+ 0
de vertiginoses cingleres
0 km
de camins i senders
+ 0 km

Fes de la teva visita un record memorable!

Busqueu alguna cosa més especial?

FAQ's

Al web osonaturisme.cat trobareu una gran varietat d'opcions per planificar la vostra visita. A través del seu buscador, podreu trobar albergs, apartaments turístics, àrees habilitades per a autocaravanes, càmpings, cases de colònies, habitatges turístics, hostals i hotels.
Al parc oferim servei de braseria amb productes de km0 que contribueixen a cuidar l'entorn i fomenten l'activitat dels ramaders de la zona. Consulta l'apartat Braseria per a més informació sobre els nostres menús! (reseva prèvia)
Estem orgullosos de formar part d'una àmplia cartera de proveïdors de serveis truistics compromesos amb el territori. No obstant, si no us podem oferir l'activitat que esteu buscant, us suggerim que feu una ullada al portal www.osonaturisme.cat on trobareu més informació sobre les activitats que es duen a terme per la zona.