Activitats amb cavalls

Slide 1
Activitats i tallers amb cavalls a Osona
Image is not available

Per primera vegada, i com a novetat d’aquest any, posem a la vostra disposició dos tallers que us permetran conèixer de ben a prop el món eqüestre.

Les activitats amb cavalls són ideals per a famílies, grups, nens, i parelles, donat que ens ofereixen la possibilitat d’experimentar i aprendre tant dels animals com de nosaltres mateixos.

Tallers disponibles

anigami-parc-tallers-amb-cavalls

Connecta amb cavalls

Aquest taller està adreçat a gent que vol tenir un primer contacte amb el món dels cavalls, que vol aprendre més sobre aquests animals tan misteriosos i que, fins i tot, pretenen entendre quina és la seva forma d’actuar, comunicar-se i relacionar-se amb l’entorn.
Per tal d’afrontar aquests temes, primer es posaran en comú les experiències que s'hagin tingut amb els cavalls; des d’alegries fins a pors ocultes, i es tractarà d’entendre com aquestes experiències influeixen en la nostra percepció i relació amb ells. Juntament amb la instructora, Sarah Bishop, s'aprendrà a desxifrar els senyals que ens envien a partir de la seva postura, la posició de les orelles o bé del morro. I s'exploraran els sentiments quan s'està a prop seu. Finalment, i si ens hi hem trobat bé i hi hem notat una connexió, ens endinsarem al bosc al seu costat.
Aquest taller té una durada de 1.30 hores.
Grups de 2 a 6 persones
Mas Cuforns. *Aquest taller es du a terme al bosc. Per a consultes relacionades amb l’accessibilitat, cal adreçar-se directament a la monitora (Sarah Bishop).
anigami-parc-tallers-amb-cavalls-benestar-emocional

Benestar emocional de la parella

A parelles que busquin treballar la seva relació.
La Sarah combina l'experiència com a psicòloga amb el coneixement eqüestre i ofereix un servei de benestar emocional amb cavalls. En aquest taller explorem com funciona la nostra relació, com ens comuniquem, i com actuem en moments de dubte o bé a l'hora d'afrontar nous reptes. Les respostes del cavall als nostres suggeriments; la mirada, les accions, l'estat emocional, ens ajudaran a entendre com som nosaltres com a individus, i al mateix temps, aprendrem a entendre la nostra parella. Per participar en aquest taller no cal experiència prèvia amb cavalls. L'activitat es fa a peu de terra. Si preferiu treballar de forma individual podem fer servir tècniques similars.
Aquest taller té una duració d'1 hora.
Màxim 2 persones
Mas Cuforns *Aquest taller es du a terme al bosc. Per a consultes relacionades amb l’accessibilitat, cal adreçar-se directament a la monitora (Sarah Bishop).

Reserves